• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підсумки проведення навчально-практичного семінару

Про підсумки проведення навчально-практичного семінару

2015-04-27

23 квітня 2015 року в рамках курсів вчителів англійської мови на базі НВК "Кіровоградський колегіум - СЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ - ЦЕВ" відбувся навчально-практичний семінар для вчителів англійської мови з проблеми: "Екзамени на відмінно: стратегії ефективної підготовки учнів, типові проблеми та ефективні шляхи їх вирішення", за участю методистів Міжнародного освітньо-методичного центру PEARSON-DINTERNAL.

Під час проведення семінару методист Міжнародного освітньо-методичного центру PEARSON-DINTERNAL.Олена Міходуй провела з учнями 10 класу майстер-клас по підготовці до ЗНО з англійської мови, на якому надала практичні поради щодо підготовки та ефективного написання творчої роботи. Всі учасники семінару (40 осіб) мали можливість ознайомитись з навчально-методичними новинками викладання англійської мови та отримали сертифікати учасників.

Продовжуючи співпрацю з Міжнародним освітньо-методичним центром PEARSON-DINTERNAL, у другій половині травня планується проведення обласного навчально-методичного семінару щодо організації та проведення літніх мовних таборів.

Кiлькiсть переглядiв: 237